KenniscentrumPoliklinieken › Verpleegkundig spreekuur › Verpleegkundig oncologisch spreekuur
Patiëntenfolders

Verpleegkundig oncologisch spreekuur


Het verpleegkundig oncologisch spreekuur is er voor mensen waarbij de diagnose kanker is gesteld, die gaan starten of zijn gestart met chemotherapie, hormoontherapie, immunotherapie of aanvullende behandeling.
Voor het starten van een behandeling krijgt u een afspraak met een van de verpleegkundigen van het spreekuur. Deze afspraak zal de secretaresses of een van de verpleegkundigen voor u plannen.
Tijdens en na de behandeling kunt u ook zelf een afspraak maken voor het oncologisch spreekuur,

Vier oncologie-verpleegkundigen houden het spreekuur. Zij zijn deskundig op het gebied van zorg en behandeling van mensen met kanker en hebben de opleiding voor oncologieverpleegkundige en een speciale training voor gespreksvoering gevolgd. 

Afspraak maken

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken voor het oncologische spreekuur:
  • poliklinisch via de secretaresse van uw behandelend specialist
  • u maakt een afspraak via de dagbehandeling oncologie, telefoon: (0314) 32 97 46
  • via de verpleegkundige op de afdeling
U kunt zich voorbereiden op het gesprek met behulp van de folder In gesprek over chemotherapie.

Telefonisch spreekuur

Voor niet-spoedeisende zaken kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. U kunt hiervoor van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 09.00 uur bellen. Het telefoonnummer is (0314) 32 97 34. Een verpleegkundige staat u dan te woord.

Locatie

Het verpleegkundig spreekuur vindt volgens afspraak plaats. Momenteel is de locatie door Corona gewijzigd naar afdeling A1. Normaal gesproken is dit op de dagbehandeling oncologie (eerste etage, route 102). 
Deel deze pagina: