KenniscentrumPoliklinieken › Oncologische chirurgie › Polikliniek Maag- darm- en oncologische chirurgie

Polikliniek Maag- darm- en oncologische chirurgie

Afspraak maken

Een afspraak maakt u persoonlijk aan de balie of telefonisch op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer (0314) 32 99 88. Op dinsdag is er tevens een avondspreekuur.
Het is ook mogelijk om uw afspraak via deze website te maken.
Bij verhindering dient u dit tijdig te melden aan het secretariaat Chirurgie.

MRSA

Heeft u de afgelopen 2 maanden een medische behandeling gehad in het buitenland of komt u of een gezinslid van u beroepsmatig in contact met levende varkens of vleeskalveren? Meld dit bij het maken van een afspraak.
Dit in verband met maatregelen tegen de MRSA-bacterie.

Meebrengen

Neem een geldig legitimatiebewijs mee: paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingenkaart. Komt u voor het eerst naar het Slingeland Ziekenhuis of zijn uw gegevens gewijzigd? Meldt u zich dan vóór uw afspraak bij de Inschrijfbalie in de centrale hal. Ook dient u de brief van de verwijzend (huis)arts mee te nemen. Zorg daarnaast voor een actueel overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Dit is te verkrijgen bij uw apotheek.

Locatie

Polikliniek Maag- darm en oncologische chirurgie: souterrain (-1) Route 18

Polikliniekbezoek

Bij een polikliniekbezoek meldt u zich bij de polikliniekmedewerker, voordat u plaats neemt in de wachtkamer. Daarbij wordt u gevraagd om eventueel de verwijsbrief van uw huisarts of specialist af te geven. U wordt uit de wachtkamer opgehaald door een polikliniekmedewerker.
Naast de chirurgen zijn op de polikliniek ok verpleekgundig specialisten werkzaam. Zij zijn na het voltooien van een master opleiding bevoegd om taken van de medisch specialist over te nemen.
Ook kunt u te maken krijgen met co-assistentenen arts-assistenten die onder toezicht en verantwoordelijkheid van de chirurgen werkzaam zijn. Co-assistenten volgen de opleiding tot basisarts aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Arts-assistenten zijn basisartsen in opleiding voor specialist of willen na hun opleiding ervaring op doen.

Indien er na het bezoek aan de specialist nader onderzoek moet plaatsvinden, helpt de polikliniekmedewerker u hiermee verder. Zij vertelt u waar u moet zijn en wanneer.
Deel deze pagina: