KenniscentrumPoliklinieken › Oncologie en hematologie › Polikliniek oncologie en hematologie

Polikliniek oncologie en hematologie

Locatie: routenummer 36
Telefoonnummer (0314) 32 95 54

U kunt ook digitaal een afspraak plannen met een internist-oncoloog.
Mocht u voor een afspraak verhinderd zijn, dan verzoeken wij u om tijdig contact met ons op te nemen via het telefoonnummer van de betreffende specialist.

Eerste bezoek

Neemt u een geldig legitimatiebewijs mee. Dat is een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingenkaart. Komt u voor het eerst naar het Slingeland Ziekenhuis of zijn uw gegevens gewijzigd? Meldt u zich dan vóór uw afspraak bij de Inschrijfbalie in de centrale hal.
Bij uw bezoek aan de polikliniek meldt u zich voordat u plaatsneemt in de wachtruimte eerst bij de secretaresse. Hier geeft u ook de verwijsbrief van uw huisarts af als u die heeft gekregen. De specialist haalt u op uit de wachtruimte.

MRSA

Bent u de afgelopen 2 maanden voor behandeling in een buitenlands ziekenhuis geweest of komt u of een gezinslid van u beroepsmatig in contact met levende varkens of vleeskalveren? Meld dit bij het maken van een afspraak. Dit in verband met maatregelen tegen de MRSA-bacterie.

Medicatieoverzicht

Zorg voor een actueel overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Dit is te verkrijgen bij uw apotheek.

Opleidingsfunctie

Op deze polikliniek zijn specialisten in opleiding werkzaam (arts-assistenten). Dit zijn bevoegde artsen die onder toezicht en verantwoordelijkheid van de specialisten werken.
Tenslotte zijn er op de polikliniek co-assistenten aanwezig. Hun contact met patiënten heeft tot doel hen in de gelegenheid te stellen zich te bekwamen in de praktische aspecten van beroepsbeoefening. Wanneer u bezwaar heeft tegen de aanwezigheid van een co-assistent kunt u dat aan de secretaresse laten weten.
Deel deze pagina: